Ossenkapelweg 2
5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

Voor Handel zat het de laatste weken niet mee om de doelpunten in het netje te krijgen.
In de wedstrijd tegen Union uit Malden was dat niet anders.

Het eerste half uur speelde zich vooral af op het middenveld, beide teams gaven elkaar geen ruimte
om heerlijk de aanval op te zoeken. Vlak voor rust was er een kans voor Handel na goed doorzetten
op de 16 van Geert van de Bosch voor Nino Crooijmans, die prikte de bal linksonder, maar keeper
Burgers van Union stond op de goede plaats. De gevaarlijkste aanval kwam vlak voor de thee, na een
mooie steekpas kreeg Siemen van Straaten een vrije doelkans op keeper van Gerwen van Handel,
maar die werd vakkundig met het been tegen gehouden.

In de 2e helft moest er voor Handel een tandje bij. Dat gebeurde ook, Handel ging meer druk zetten
op de verdediging van Union, Balder van Osch stuurde Tim van Bree diep, die rakelings overschoot.
De volgende gevaarlijke kans kwam van Job Rooijackers die een degelijk pot speelde op de back
plaats, zijn schot ging rakelings langs. Een kwartier voor tijd sneed Teun Graat door de verdediging,
werd neergehaald en Handel kreeg een penalty. Deze 11 meter was misschien wel te slap genomen maar
zeker goed gestopt door Keeper Burgers. Het zat Handel niet mee, maar we kregen een echt
Handelse kwartiertje, en Handel grossierde kans op kans. Kopballen van Graat, Manders, en zelfs
Geert van de Bosch gingen er niet in. Het was prijs schieten maar de bal wilde er niet in. Teun Graat
kreeg vlak voor tijd nog een open kans maar ook daar stond keepers Burgers, die zijn elftal grote
dienst heeft bewezen. Na 90 minuten was het voor Handel weer de brilstand en eindigde in 0-0. Nog
niet verloren dit seizoen, maar wel 2 punten minder dan Boekel sport en DAW die de 3 punten wel
pakte. Handel is nu afgehaakt voor het kampioenschap.
Volgende week speelt handel uit tegen Olympia ’18 in Boxmeer aanvang 14.30uur.