Ossenkapelweg 2
5423VG
HANDEL
tel. 0492-322280

De tweede wedstrijd na de winterstop stond de ongeslagen nummer 1 Boekel Sport tegen de ongeslagen
nummer 2 Handel op het programma. Een mooie derby! Aan de bezoekersaantallen langs de lijn was te
zien dat het weer goed was en er iets op het spel stond.

Beide ploegen begonnen de wedstrijd aftastend, want beiden waren voornemens deze wedstrijd met 3
punten af te sluiten. In de 9de minuut wordt er door het Handel collectief goed druk gezet en verspeelt
Boekel de bal. Hierdoor kan Handel direct de pass diep geven en ontstaat er direct een gevaarlijke
situatie. Daarna gaat het gelijk op en is het vooral van twee kanten aftasten. Maar in de 21ste minuut
krijgt Geert van de Bosch het op zijn heupen, en speelt aanvoerder Jelle Bouwmans van Boekel Sport
door zijn benen, en maakt de rush naar de goal. De Keeper gaat vol voor het voorkomen van een
tegengoal maar neemt daardoor ook Handel speler Geert van de Bosch mee naar de grond in het
strafshopgebied. De scheidsrechter kan niet anders dan hiervoor een strafschop toekennen. Teun Graat
laat zich deze kans, om zijn oude teamgenoten pijn te doen niet ontnemen, en maakt dit klusje beheerst
af (1-0). Nog geen minuut daarna wordt er door Boekel weer slordig uitverdedigd. Ties van Zon weet
ondanks dat hij op zijn hielen gezeten wordt door Boekel spelers een geweldige pass te versturen op
Nino Croymans, die beheerst de keeper van Boekel omspeelt en de 2-0 op het scorebord laat zetten.
Nadat Boekel van de schrik is bekomen, zetten zij het tegenoffensief in. Een vrije trap die mooi voor
wordt gebracht, en door Jelle Bouwmans via de grond gevaarlijk op doel wordt gekopt raakt gelukkig de
lat. In de 25ste minuut wordt Nino Croymans opnieuw gelanceerd. De Boekel verdediging heeft vandaag
geen grip op deze beweeglijke en snelle speler. Nino weet opnieuw Michiel Merks te omspelen, maar
zijn schot raakt de paal. In de 36 ste minuut probeert Boekel Sport nog wat terug te doen, door een goed
afstandsschot, maar keeper Joris van Gerwen van Handel is goed op zijn hoede en weet dit afstandsschot
vakkundig onschadelijk te maken. Handel gaat verdiend met een voorsprong van 2-0 de rustpauze in.

Na de rust wil Boekel het een en ander rechtzetten, maar Handel probeert rustig de wedstrijd te
controleren. De eerste 20 minuten van de tweede helft komen beide ploegen niet tot echte kansen. In
de 62ste minuut komt voor Handel via een voorzet van Ties van Zon een eerste kans, maar deze wordt
door Boekel tot corner verwerkt. In de 89ste minuut wordt Rob Manders nog ingebracht, die
vastberaden is om Boekel het leven nogmaals moeilijk te maken. In de 90ste minuut verstuurd Nino
Croymans een mooie pass op Ties van Zon, die beheerst de 3-0 aantekent voor Handel.

Door deze overwinning blijft Boekel Sport nog altijd met een voorsprong van 6 punten op Handel, maar
heeft Handel een wedstrijd minder gespeeld! Voor de spanning in de competitie een mooie ontwikkeling!