NISTELRODE
tel. 0412-611501

Vandaag mag Handel op bezoek bij het laaggeklasseerde Prinses Irene uit Nistelrode dat dit
seizoen pas 1 keer de volle buit in eigen huis wist te behouden.
Na de 0-0 van vorige week is vandaag een overwinning het grote doel maar ook bittere
noodzaak om de druk op koploper Boekel op te voeren.
Helaas moet Ties van Zon vandaag zijn broer Daan gezelschap houden in de blessuremand en
Geert van de Bosch ontbreekt door een schorsing.

De wedstrijd komt moeilijk op gang met aan beiden zijde teveel balverlies.
Mark van Erp is alert bij een diepe bal door zijn directe tegenstander goed naar buiten te
dringen.
Een voorzet van Nino Croijmans wordt door Rob Manders ingekopt maar doelman Pluk staat
op de goede plek.
De beste kans van de wedstrijd is voor Teun Graat.
In de 19 e minuut een lange bal van keeper Joris van Gerwen die perfect opstuit voor een lob
over doelman Pluk heen maar helaas mikt Teun iets te hoog waardoor de bal over het doel
gaat.
Balverlies van Thijs Fonken geeft Guus Reijnders van Prinses Irene de kans om de score te
openen maar zijn schot wordt door Joris van Gerwen bekwaam uit zijn doel getikt.
Met een prachtige pass zet Thijs Fonken de diepgaande Rob Manders vrij voor doel maar hun
doelman dringt Rob goed naar buiten waardoor deze kans helaas verloren gaat.
Een vrije trap voor Prinses Irene vanaf rechts wordt door Tim van de Heijden hard en laag
ingeschoten, de bal wordt door iedereen gemist maar mist gelukkig ook ons doel.
Op slag van rust slalomt Teun Graat door de defensie en wordt zwaar gehinderd maar
scheidsrechter Konings vind het niet penalty waardig.
Ook de 2e helft komt moeizaam op gang.
2 Verre inworpen van Giel Bos zorgen voor enige verwarring in de Nistelrooijse defensie.
In de 64e minuut schat een verdediger van Prinses Irene de bal verkeerd in, Rob Manders laat
de bal van zijn borst af glijden en komt daardoor te schuin voor het doel, zijn inzet is knap
maar onvoldoende voor doelman Pluk.
Het stroeve spel van Handel levert te weinig kansen op, Thijs Fonken en Teun Graat proberen
het daarom van afstand maar het net wordt niet gevonden.
Dat Handel aan een gelijkspel niet genoeg heeft beseft ook trainer Sander Janssen en brengt
een extra aanvaller middels Ruud Konter.
Tot 2 maal toe komt Handel goed weg dat bij een scrimmage het laatste tikje niet gegeven kan
worden door Prinses Irene.
Het laatste wapenfeit is voor Handel, een diepe bal van Jori Vermeulen kan door Nino
Croijmans onvoldoende onder controle gebracht worden om doelman Pluk in verlegenheid te